videóvágás

 

Lenyűgöző YouTube shorts készítése 

Emeljed YouTube-videóid a következő szintre professzionális szerkesztőinkkel.

Mondjon búcsút a  megbízhatatlan szabadúszók felbérlésével vagy a saját videók szerkesztésével járó gondoknak. Professzionális videoszerkesztési szolgáltatásaink feldobják tartalmaid minőségét, és segítenek kitűnni a YouTube-on.

Rövid és édes

A YouTube Shorts videók rövid, általában 60 másodpercnél rövidebbek. Ez azt jelenti, hogy az embereknek nincs szükségük hosszú ideig tartó figyelemre, és könnyen elkészíthetők. A rövid videók könnyen megoszthatók, és könnyen felfedezhetők a YouTube Shorts fülön.

Bővíti a közönséget

A YouTube Shorts videók bővítik a közönséget, mivel a YouTube Shorts fülön keresztül új emberekhez juthatnak el. Az emberek számára könnyű felfedezni a videókat, és a videók témájától függően rengeteg embert vonzhatnak.

Több lehetőség a kreativitásra

A YouTube Shorts videók lehetőséget adnak a kreativitásra és a különféle témák feldolgozására. A videók készítése lehetővé teszi a tartalom gyors létrehozását és megosztását, így az emberek kipróbálhatják és kísérletezhetnek különböző formátumokkal és témákkal.

Mi az a youtube shorts

A YouTube Shorts, amely 2020-ban debütál Indiában, nem titkolt célja, hogy betörjön a rövid videós tartalmak piacára.

Amelyet a Snapchat talált ki, majd a TikTok és az Instagram Reels tette fel magát a csúcsra.
Erre minden esélye megvan, hiszen a formátum, amely 2021 júliusában indul világszerte, egyre népszerűbb, különösen a fiatalabb generáció körében.

HOGYAN MŰKÖDIK

Töltsd fel a nyers videofelvételeidet, tölts ki az űrlapot, és mi 2 napon belül a kész videót csinálunk.

referenciák

 

további szolgáltatások

 

A YouTube csatorna optimalizálása (SEO)

A YouTube csatorna optimalizálása az első lépés a sikeres YouTube SEO felé.

A csatorna nevének és leírásának kiválasztásakor gondolj arra, hogy miről fog szólni a csatorna és milyen kulcsszavakra szeretnél optimalizálni.

Válassz olyan nevet, ami jól megjegyezhető és összhangban van a tartalommal. A leírásban pedig mutasd be a csatorna témáját és használj kulcsszavakat, hogy könnyen megtalálhassák a felhasználók.

 

A legjobb videószerkesztési ár

Videóidat úgy szerkesztjük, hogy illeszkedjenek a TikTok, Instagram Reels és YouTube Shorts számára