Mit csinál a Rytr?

A Rytr egy tartalomszerkesztő, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse a webes tartalom írásának és közzétételének folyamatát. A projekt fő célja, hogy az emberek számára gyorsabbá tegye a tartalom közzétételét anélkül, hogy minden technikai munkát el kellene végezniük.

A Rytr lényege, hogy bármilyen bejegyzést létrehozhat a számítógépén, például egy blogbejegyzést, cikket vagy akár egy közösségi médiafrissítést, majd a Rytr-en keresztül online közzéteheti. A Rytr-t CMS-ként (tartalomkezelő rendszer) is használhatja a weboldalához.

Diákok – attól tartanak, hogy a dolgozatát plágiumként tüntetik fel?

A Rytr és a hasonló eszközök kiváló munkát végeznek az eredeti tartalom írásában. Ha azonban tanulmányi dolgozat megírásához használja őket, nem lehet túl nagy biztonságban.

Kezdő lépések a Rytr-rel (videó)

Rytr AI Writing Assistant generált példa

Ki akartuk próbálni, hogy a Rytr készen áll-e arra, hogy önmagáról írjon véleményt. A Rytr az alábbiakat generálta, és csapatunk nem szerkesztette (az alábbiakban az olvashatóság érdekében végzett formázáson kívül).

Mi úgy gondoljuk, hogy a Rytr remek vázlatot és kezdeti tartalmi vázlatot ad a csapatnak – mi a véleményed?


Bevezetés: Mi az a Rytr tartalomszerkesztő?

A Rytr egy tartalomszerkesztő, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse a webes tartalom írásának és közzétételének folyamatát. A projekt fő célja, hogy az emberek számára gyorsabbá tegye a tartalom közzétételét anélkül, hogy minden technikai munkát el kellene végezniük.

A Rytr lényege, hogy bármilyen típusú bejegyzést létrehozhat a számítógépén, például egy blogbejegyzést, vagy egy cikket, vagy akár egy közösségi médiafrissítést, majd a Rytr-en keresztül online közzéteheti. A Rytr-t CMS-ként (tartalomkezelő rendszer) is használhatja a weboldalához.

A Rytr tartalomszerkesztőt az egyszerűség jegyében tervezték. Elég egyszerű ahhoz, hogy azonnal elkezdhesse használni, anélkül, hogy bármilyen képzést vagy kódolási nyelvek, például HTML és CSS ismeretét igényelné.

Milyen típusú írásformátumokat támogat a Rytr tartalomszerkesztő?

A Rytr Content Editor a tartalomformátumok széles skáláját támogatja, beleértve a blogcikkeket, weboldalakat és e-maileket.

A Rytr Content Editor egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy online tartalmat hozzon létre és tegyen közzé. Formátumok széles skáláját támogatja, beleértve a blogcikkeket, weboldalakat és e-maileket.

Hogyan kezdje el használni a Rytr tartalomszerkesztőt?

A Rytr tartalomszerkesztője hatékony eszköz mindenkinek, aki tartalmat ír. Könnyen megtanulható és még könnyebben használható.

A Rytr tartalomszerkesztője könnyen és intuitívan használható, függetlenül attól, hogy milyen szinten állsz. Egy oktatóvideó is tartozik hozzá, amely kevesebb mint 10 perc alatt végigvezet a szerkesztő használatának alapjain.

A Rytr tartalomszerkesztő egy hatékony eszköz mindenki számára, aki tartalmat ír. Könnyen megtanulható és még könnyebben használható.

Hogyan adhatok képeket a cikkeimhez és bejegyzéseimhez?

Képek hozzáadása a cikkekhez és bejegyzésekhez nagyszerű módja annak, hogy mélyebbé és értelmesebbé tegye a tartalmat.

Az első dolog, amit tennie kell, hogy feltölt egy képet. A képet feltöltheti a számítógépéről vagy az internetről. Miután feltöltöttél egy képet, az meg fog jelenni a cikk- vagy posztszerkesztőben. Ezután a képet áthúzhatod, és szükség szerint átméretezheted.

Feliratokat is hozzáadhat, amelyek hasznosak a kontextus bővítéséhez vagy annak biztosításához, hogy a képek relevánsak legyenek a cikk vagy poszt témájához.

A Rytr előnyei és hátrányai

A Rytr egy tartalommarketing platform, amely segít a vállalatoknak minőségi tartalmat generálni blogjaik és közösségi média csatornáik számára. A vállalatot 2016-ban alapította a Google, a Facebook és a Microsoft mérnökeiből álló csapat. Több mint 300 márka használta már, köztük a GE, a McDonald’s és a Mastercard.

A Rytr előnye, hogy releváns információkat biztosít tartalmi ötletek az íróknak amelyek segítségével kiváló minőségű posztokat hozhatnak létre. Emellett elemzést is nyújt arról, hogy a posztok mennyire jól sikerültek, így az írók legközelebb jobban tudnak teljesíteni. Végül pedig az eszköz használata egyszerű, mivel bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön elérhető.

A Rytr hátránya, hogy drága a kisvállalkozások számára, akik nem engedhetik meg maguknak ezt az eszközt. Ez problémát jelenthet, mert nem fogják tudni használni az eszközt.

Rytr vs Jasper

A Rytr egy olyan tartalommarketing platform, amely segít a tartalmak megírásában és közzétételében a közönséged számára.

A Jasper egy olyan tartalommarketing platform, amely segít a tartalmak megírásában és közzétételében a közönség számára.

Rytr vs. Jasper:

  • A Rytr egy mobilalkalmazás, míg a Jasper nem.
  • A Rytr rendelkezik alkalmazáson belüli szerkesztővel, míg a Jasper nem.
  • A Rytr rendelkezik alkalmazáson belüli előnézeti funkcióval, míg a Jasper nem.

Rytr vs WriteSonic

A Rytr egy olyan tartalommarketing és szövegíró platform, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen a marketingeseknek és vállalkozóknak a forgalom növelésében, a leadek generálásában és a konverziók növelésében. A Rytr egy mesterséges intelligenciával működő tartalommarketing platform, amely segít a felhasználóknak, hogy elképesztő szövegeket készítsenek méretarányosan blogjaik, weboldalaik, közösségi média bejegyzéseik, e-mailjeik és egyéb üzenetek számára.

A WriteSonic egy olyan platform, amely a mesterséges intelligencia segítségével segít gyorsabban írni azáltal, hogy írási javaslatokat ad a blogbejegyzésekhez – az elejétől a végéig. A WriteSonic AI-alapú technológiája percek alatt több ezer cikket képes generálni.

Következtetés

A Rytr Content Editor az Ön számára készült, ha gyors és egyszerű módon szeretné létrehozni a következő blogcikkét vagy bejegyzését.

GYIK

Mi az a Rytr?

A Rytr egy tartalomszerkesztő, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse a webes tartalom írásának és közzétételének folyamatát. A projekt fő célja, hogy az emberek számára gyorsabbá tegye a tartalom közzétételét anélkül, hogy minden technikai munkát el kellene végezniük.

Ki a Rytr vezérigazgatója?

Abhi Godara

A Rytr állami vagy magáncég?

A Rytr egy magántulajdonban lévő vállalat.

Árképzés

A Rytr három tervezettel rendelkezik, amelyek közül az egyik ingyenes.

Mivel azonban az ingyenes csomag korlátozott számú mesterséges intelligencia által generált karaktert kínál, fizetős csomagra kell frissítenie.

Minden verzió támogatja a több mint 30 nyelv, a plágiumellenőrző és a több mint 20 hangszín közül az AI-másolat generálását.

Ingyenes

  • Generáljon 5,000 karaktert havonta

Saver

  • Generáljon 50,000 karaktert havonta

Korlátlan

  • Havonta korlátlan számú karaktert generált
  • Dedikált ügyfélmenedzser
  • Elsőbbségi e-mail és chat támogatás
A Rytr három tervezettel rendelkezik, amelyek közül az egyik ingyenes.

Writesonic Ajándék 10 000 szó! Regisztráljon ma!

Korábbi cikkeink:

A Chat GPT: Az Intelligens Chatbot (hartaidesigner.hu)

Minden, amit tudni kell a fordítás-ról – Hartai Designer

Mi is az a ChatGPT? – Hartai Designer

AI szövegíró: Hogyan generálj tartalmat tömegesen (hartaidesigner.hu)

Mi az a Placeit? MockUp és Design szoftver – Hartai Designer

A színek jelentése a különböző kultúrákban – Hartai Designer

A Canva képszerkesztő használata – Hartai Designer

12 TIPP AZ ÁTLAGOSBÓL ÜTŐS TARTALOMMARKETING HEZ (hartaidesigner.hu)